Najboljši parfumi, da zablestiš na zadnjo noč v letu

Hej ti! Bliža se konec leta in s tem najdaljša in najbolj nora noč v letu. Poskrbi, da bo nepozabna! Mi ti na pomoč priskočimo in te opremimo z najboljšim parfumom. Preveri, kateri je zate.

PARFUMI ZA ŽENSKE:

7 inspiriran po Jean Paul Gaultier - SCANDAL

Še ena odlična moderna dišava s centralno noto medu. Scandal Jean Paul Gaultier je kreiran, da razbije mit, ponudi nekaj novega, sodobnega, močnega in elegantnega hkrati. Takoj v uvodu vas prevzame gardenija, ki je tako opojna, da doda dišeči sestavi izrazit čutni značaj. Nato pride do izraza sladkost ključne sestavine te dišave – med. Gurmansko okusne srčne note dišeče sestave se pozneje umaknejo baznim notam, v katerih izrazit pačuli doda dišavi globino in še več čutnosti. Sladka dišava Scandal vas ne bo pustila ravnodušne saj vsebuje izredne sestavine, kot so med, pačuli in gardenija.

40 inspiriran po Paco Rabanne - OLYMPEA

Olympea je sladka, strastna dišava, ki je več kot odlična izbira za ženske vseh strarostnih skupin. Po prvem vdihu se pred vašimi vohalnimi čutnicami odigra strasten dvoboj. Sveži akordi zelene mandarine in vodnega jasmina tekmujejo za pozornost z omamno čutnostjo ingverjevega cveta. Srčne note dišave temeljijo na netipičnih, a zato toliko bolj očarljivih tonih »slane vanilje«. Čutne bazne note pa združujejo v sebi les kašmirja in ambro. Dišava je čista, dinamična in zapeljiva. Z dišavo Olympea Paco Rabanne boste lepe in zapeljive.

83 inspiriran po Lancome - LA NUIT TRESOR

La Nuit Tresor Lancome je sladek gurmanski afrodiziak ali ljubezenski napitek. Prve slastne trenutke vam prinese izvleček črne vrtnice, ki se čez čas čutno zaplete z akordi vanilje in kmalu prevlada vonj vrtnice. Za nadaljevanje nato poskrbi kombinacija dimastih tonov kadila, papirusa, ličija in praline. Ljubezen na prvi pogled, čarobni poljub ali pa noč, polna ljubečih čustev pod zvezdami. Vse te asociacije zrcali v sebi bogata in skrivnostna ženska dišava La Nuit Tresor. Ne obotavljaj se, privošči si biti prava ženska v vsakem trenutku.

160 inspiriran po Y.S. Laurent - BLACK OPIUM

Parfum Black Opium Yves Saint Laurent uporabnice navdušuje s svojim svobodnim in ženstvenim sladkim vonjem, narejenim iz cvetlic. Prijetno aromo ustvarja mešanica specifičnih sestavin. Sadni toni hruške se v uvodu dišave mešajo s cvetom pomarančevca, ki je začinjen z roza poprom. Intenzivno kavno srce poudarjajo akordi jasmina in v osnovi dišave prevladuje topla vanilja. Ta prefinjen vonj prikazuje kontrast svetlobe in teme, ter dela ženske bolj samozavestne in čutne. Dišava bo poudarila njihovo notranjo lepoto, senzualnost in privlačnost.

PARFUMI ZA MOŠKE:

235 inspiriran po Dior - SAUVAGE

Sauvage je razkošna, elegantna in prefinjena dišava z vsem svojim moškim značajem. Parfum je svež in ima jasne sveže note limone, ter grenko svež rožmarin. Sauvage Dior je zelo priljubljena dišava med moškimi parfumi in je dobesedno obnorela tudi žensko občinstvo.

241 inspiriran po Armani - STRONGER WITH YOU

Stronger With You Armani je odlična energična dišava za modernega moškega. Dišava preseneča s svojo originalnostjo in že od samega začetka je čutiti, da gre za brezčasno dišavo. V zgornjih notah se kristalno jasno čuti mešanica kardamoma, rožnatega popra in listov vijolic. V srčnih notah dišave prevladuje žajbelj, ki simbolizira večno mladost. Čutna vanilja se v baznih notah združi v ljubeč objem s sladkim kostanjevim akordom in se prepusti neustavljivi privlačnosti mošusa. Parfum je oblikovan z moderno energijo, ki preseneča s svojo izvirnostjo.

242 inspiriran po Hugo Boss - BOSS BOTTLED

Želite biti pogumen, močan in moderen? Potem je moška dišava BOSS BOTTLED Hugo Boss prava izbira za vas. Sadne dišavne esence slive, jabolka in svežih citrusov v zgornjih notah izvrstno poudarijo edinstveno osebnost vsakega moškega. Seksapil dišavi dodajata akorda tople nageljnove žbice in cimeta, ki sta skrita v srcu dišave skupaj z nageljnom in mahagonijem. Les cedre in sandalovine v povezavi z vaniljo, vetiverjem in oljko tvori močno osnovo dišavne sestave. Parfum predstavlja idealno izbiro za moške 21. stoletja. Preizkusite brezčasno elegantno dišavo, ki je priljubljena pri milijonih moških po vsem svetu! Ne samo, da boste uživali v občutku moči in poguma z njo boste tudi zelo privlačni.

218 inspiriran po Jean Paul Gaultier - ULTRA MALE

Ultra Male Jean Paul Gaultier je zelo privlačna moška dišava. Gre za zanimivo dišavo, ki je malce pikantna. Očaranost čutov nastopi že po prvem vdihu, ko zadiši sladka hruška v spremstvu nežne sveže bergamotke in aromatične sivke. Nato v ospredje pridejo začimbni ton in celotno doživetje zaključuje kombinacija dišav, v katerih prevladujejo vanilja in lesni akordi. Razburljiv vonj dišave Ultra Male ima zelo dobro vzdržljivost. Ta dišava bo dopolnjevala vašo edinstveno osebnost na vsakem koraku! Doživite občutek popolne moškosti z edinstveno dišavo Ultra Male!